Ezekben tudunk segíteni.

Szolgáltatásaink

Vállaljuk privát céllal megvalósítandó ingatlanok (családi házak, nyaralók, villák) komplett vagy részeinek (medence, stb.) generál tervezését. Üzleti beruházások esetén több mint tíz éves tapasztalatunkkal tudjuk segíteni a befektetőket céljaik elérése érdekében társasházak, lakóparkok, középületek, csarnokok, ipari, vendéglátó (étterem) vagy szálláshely (hostel, hotel) funkciójú épületek minőségi és költségtudatos engedélyezési és kiviteli terveinek elkésztésével.


Építész tervezés

Belsőépítész tervezés

Mérnöki tevékenység

Szeretnénk jobban megismerni.

A tervezés menete

(Az egyes szakaszok külön-külön és egy csomagként is megrendelhetők.)

 

Design koncepció:

A tervezési folyamat legmeghatározóbb fázisa, mely során a designt érintő alapvető kérdésekről születik döntés. Legfeljebb 2 funkcionális elrendezési séma alaprajzi változata után, egy végleges méretezett alaprajz prezentációja. A kiválasztott alaprajz 3D-s modelljének munkaközi bemutatása, szín és anyagtanulmányok segítségével. Moodboard által (hangulatképi válogatás, burkolat javaslatok, színtanulmány) a designt érintő sarkallatos kérdések megvitatása/megválaszolása. Fotórealisztikus látványtervek készítése alkonyati fényviszonyokban.

 

Egyszerű bejelentés:

Az Építtető igényeit figyelembe véve tartalmazza az építmény elhelyezését, funkcionális (térbeli - alaprajzi - szintbeli) elrendezését és homlokzati rendszerét, valamint összehangolja a megvalósíthatóság, gazdaságosság és összeegyeztethetőség alapján egységes keretbe tervezés során kialakított megoldásokat, szerkezeteket, technológiákat, mindemellett elemzi a tűzvédelmi megfelelőségét az épületnek.

 

Kiviteli terv:

A tervcsomag tartalmazza a jogszabályoknak megfelelő kiviteli szintű tervrajzokat és műszaki leírásokat. Ennek alapján, anyagmennyiségi kimutatások készíthetők, árajánlatok kérhetők be, a kivitelezéshez szükséges információkat tartalmazza.