Hogyan gyorsítsd fel az ingatlanod eladását?

2022. 12. 05.

Hónapok óta reménytelenül árulod ingatlanod, de minden hiába? Ha nagy ritkán fel is hív egy érdeklődő, ő is hamar visszatáncol, sehogy sem sikerül nyélbe ütni az üzletet? 

Amennyiben hosszú ideje várod, hogy eljöjjön az igazi”, aki megvásárolja végre az eladásra szánt ingatlanodat, és úgy érzed, nem tettél még meg mindent az ügy érdekében, érdemes figyelni néhány apró részletre.

Gondolkozz a vásárló fejével!

Nézz rá a hirdetésedre! Bizalomgerjesztő? Te szívesen fektetnél egy ilyen ingatlanba? Látod magad előtt, hogy egy kis felújítással mi hozható ki belőle? Beindítják a képek a fantáziádat? Látod, hogyan alakítanád a családod igényei szerint át? 

Az otthonunk a legfontosabb pénzzel vásárolható értékünk, így mindenki alaposan megfontolja, hogy mit vesz meg. A képeken keresztül tehát el kell adni az épületet, egy életérzést kell sugározni, egy vonzó álmot. De miként, ha az ingatlan ramaty állapotban van, és egyik oldalból sem lehet előnyös képet készíteni róla? Látványterv segítségével! 


Ébressz vágyat az ingatlan iránt!

A látványterv alapú ingatlan értékesítéssel nemcsak több érdeklődő generálható, de felgyorsítható az üzlet nyélbeütése is. Sőt, a nagyobb érdeklődésnek, illetve a vonzóbb ajánlatnak köszönhetően, akár magasabb áron is eladható az ingatlan. 

Az építész látványterv mind az átalakítás alatt álló, mind az átalakítást igénylő lakások/házak bemutatását lehetővé teszi. Az Xdot Építésziroda ilyen módon elősegíti az ingatlanok értékesítését. 

Több éves tapasztalatunk alapján azt mondhatjuk, hogy a látványtervekkel felturbózott hirdetéseket többen tekintik meg, illetve ezen ingatlanok jóval hamarabb kerülnek eladásra. Ráadásul még a befektetők figyelmét is jobban fel lehet így kelteni, ugyanis a telefonnal készített képek alapján nem biztos, hogy lehetőséget látnak az épületben. A látványterv átalakítási ötletet ad nekik, beindítja a fantáziájukat.

Az Xdot kifejezetten marketing szemléletű építésztervei magában foglalják a következőket: marketing alaprajzok, homlokzat design, ingatlanra/telekre vonatkozó jogszabályi háttér felkutatása, látványtervek, videós kreatív, makett. 

Könnyebb lenne így lenyűgözni a potenciális vásárlókat, igaz?

További információért vagy árajánlatért, vedd fel velünk a kapcsolatot!>>> 





További bejegyzések


Ingatlant értékesítenél, méghozzá nagy nyereséggel? Ezt tudnod kell!

Ingatlant értékesítenél, méghozzá nagy nyereséggel? Ezt tudnod kell!

Eligazodni az ingatlanpiac világában, ráadásul jelentős profittal értékesíteni egy lakóépületet kihívásokkal teli feladat. A piac telített, a vásárlói igények helyes felmérése nehézkes, annak a bizonyos tökéletes vásárlónak a becserkészése pedig akár hosszú hónapokig is eltarthat. Pedig mehet ez egyszerűen is!

Amikor a stílus és a funkcionalitás találkozik: 5 lenyűgöző típusház, amiben te is szívesen élnél

Amikor a stílus és a funkcionalitás találkozik: 5 lenyűgöző típusház, amiben te is szívesen élnél

Az otthonunk megtervezése mindig egy izgalmas és kreatív folyamat. Az egyedi igények és az egyéniségünk kifejezése kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy az ingatlant valóban a sajátunknak érezzük. Az építészet területén azonban gyakran felmerül a kérdés: hogyan lehet a sokszínűséget és az egyediséget összeegyeztetni a praktikummal és a költséghatékonysággal? Az Xdot Építésziroda megoldást kínál erre a kihívásra!

Ma mindenki az energetikai korszerűsítésre költ! Megéri?

Ma mindenki az energetikai korszerűsítésre költ! Megéri?

Téged is sokkolt mostanában egy bejövő rezsiszámla? Az egekbe szökött energiaárak rengeteg háztartásban okoznak gondot, emiatt egyre többen döntenek az energetikai korszerűsítés mellett. A fejlesztésekbe sokan, sok pénzt fektetnek. De vajon megéri?