Így dolgozunk mi, hogy a végeredményben valóban az álmaid köszönjenek vissza!

2022. 11. 23.
Az Xdot Építészirodánál mi komplett szolgáltatáscsomaggal segítünk minden egyes ügyfelünknek – magánszemélyeknek és üzleti partnereknek egyaránt –, pontosan azért, hogy a megálmodott tervek valóban meg tudjanak valósulni. Így igény esetén a tervezés kezdetétől, egészen a projekt befejezéséig el tudjuk kísérni megrendelőinket, hogy végig a várt eredményt tudjuk biztosítani.


De miként megy velünk a munka?

Első körben mindig azt javasoljuk az ügyfeleinknek, hogy az ötletervvel indítsuk a közös projektet, melyben megismerhetjük egymás működését és egy pontosabb képet kapunk az igényekről.

De pontosan mit foglal magába az ötletterv?

Először is felkutatjuk a kiválasztott telekre vonatkozó jogszabályokat. Ezt követően meglátogatjuk a helyszínt és jó alaposan bejárjuk, ugyanis ekkor mérjük fel a helyszíni adottságokat. Megfogalmazzuk az építész tervezési programot, javaslatot teszünk egy telepítési variációra, illetve szintén javaslatot teszünk egy alaprajzi elrendezésre, ami szintenként, vázlat formájában történik. Ha a bemutatón prezentáltak elnyerik a megbízónk tetszését, akkor árajánlatot adunk a teljes tervezésre.


A pályázatírásban, a pályázat menedzsmentben is segítséget nyújtunk!

Partnereinkkel közösen segítséget nyújtunk abban, hogy az elképzelt projekt valóban meg is valósuljon, méghozzá támogatás által. Az elérhető pályázatokat megismertetjük ügyfeleinkkel, vállaljuk a komplett pályázati projektmenedzsmentet, a pályázat megírását és benyújtását, illetve az építési beruházáshoz szükséges generál tervek elkészítését is, sőt akár még a tervek kivitelezését is.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk!

Komplex szolgáltatás csomagunkkal egy kézből adjuk a tervezést és igény szerint akár a kivitelezőt is, amivel a megrendelők a projekt kezdeti stádiumában már biztos kezekben tudhatják a megvalósulást is. Természetesen lehetőség van a csomagot külön-külön is kérni, akár variálni a három összetevőt, a pályázatírást, a tervezést és a kivitelezést.

A tervek könnyebb értelmezésének és átláthatóságának érdekében ügyfeleinket minden részletre kiterjedő, méretarányos, kézzel fogható 3D makettekkel segítjük. 


A belsőépítészetben is jártasak vagyunk!

A partnerirodánk, a SingerDesing Kft. közreműködésével minden belsőépítészeti kihivásra egyénileg, ügyfeleinkre kidolgozott megoldással készülünk.

Legyen szó bármilyen extrém elképzelésről, ránk álmaid megvalósításában számíthatsz!





További bejegyzések


5 épület, 5 eltérő koncepció – Xdot projektbemutató

5 épület, 5 eltérő koncepció – Xdot projektbemutató

Az Xdot-nál a fókuszban mindig az ügyfél van! Az az ügyfél, akinek az elvárásai a változó faktort adják, így lesz minden általunk tervezett épület unikális, megismételhetetlen és igazán személyre szabott. Az esztétikum mellett természetesen hatékony, gazdaságos és magas szintű műszaki generál megoldást is adunk. Így a tervezési folyamat végén megbízóink minőségi és garantáltan megvalósítható tervet kapnak kézhez. De hogyan néznek ki ezek a tervek formába öntve? Megmutatjuk!

Típusház – csak válaszd ki, majd költözz be akár 4 hónap múlva

Típusház – csak válaszd ki, majd költözz be akár 4 hónap múlva

Az emberek többsége azért nem mer belevágni álomotthona megépítésébe, mert retteg attól, hogy hosszú hónapokig, akár évekig elhúzódó procedúrát vesz a nyakába. Az építkezéssel együtt járó stresszről és problémamennyiségről pedig inkább jobb nem is beszélni. Pedig lehet ezt másként is!

Újabb eladó ingatlanokkal bővült kínálatunk!

Újabb eladó ingatlanokkal bővült kínálatunk!

Örömmel jelentjük be, hogy az Openhouse - Xdot Ingatlaniroda kínálata ismét gazdagabb lett! Legyen szó lakásról, családi házról vagy akár telekről, változatos lehetőségek várják, hogy felfedezd őket. Tekintsd meg frissített kínálatunkat, és találd meg azt az ingatlant, amely igazán otthonossá teszi életedet!