Hogyan segíthet az építésziroda eladni egy ingatlant?

2023. 04. 13.

Az ingatlanok eladása számos kihívással jár, legyen szó akár lakásról, házról vagy más létesítményről. Az eladás során szinte kivétel nélkül az a cél, hogy minél magasabb áron és minél hamarabb adhassuk el az ingatlant. Azonban az ingatlanpiacon rendkívül nagy a verseny, ezért fontos, hogy az eladás során megfelelő segítséget kapjunk, hogy hirdetésünkkel kiemelkedhessünk a tömegből. 

Hogyan segíthet az építésziroda? 

Az építésziroda szakemberei segítenek a tulajdonosnak az ingatlan értékesítésében. Az építészek megvizsgálják az ingatlant, és javaslatokat tesznek arra vonatkozóan, hogyan lehetne azt felújítani, átalakítani, milyen marketing szemléletű építésztervek készíthetők, amelyek vonzóbbá tehetik az építményt a vevők számára. 

A tervek nemcsak az ingatlan általános értékét növelhetik, hanem egy tökéletes képet adnak arról is, hogy a létesítmény milyen lehetőségeket rejt magában és hogyan lehet az adott helyiségeket a legjobban kihasználni.


Hogyan dolgozunk az ingatlan értékesítéséhez szükséges marketing szemléletű építészterveken? 

Az Xdot csapata által készített terv általában több fázisban készül el. Először átnézzük az ingatlan állapotát és felmérjük annak lehetőségeit. Ezután megkezdődik a tervezési folyamat, amely során megtervezzük az átalakítási, felújítási munkálatokat, majd bemutatjuk azokat. Az építészeti tervezés során figyelembe vesszük a trendeket, az aktuális divatot, az igényeket és olyan látványterveket készítünk, amelyekkel az ingatlan vonzóbbá válik a vevők számára.

A hatás fokozása érdekében látványos 3D-s vizualizációt készítünk, amely élethűen ábrázolja az ingatlanban rejlő potenciált. Ezek az érdekes és látványos megoldások rendkívül hatékonyak lehetnek a vásárlók megnyerése érdekében. 


A videós kreatív és a látványterv mellett elkészítjük a marketing alaprajzot, a homlokzat designt, felkutatjuk az ingatlanra vagy telekre vonatkozó jogszabályi hátteret, illetve egy makettet is megalkotunk. 

A marketing szemléletű tervekkel, a belső és külső átalakítási javaslatokkal hozzájárulhatunk az ingatlan sikeres és eredményes értékesítéséhez. Bizonyítják ezt az ingatlanpiaci tapasztalatok és kutatások is, amelyek szerint a design ötlettel ellátott felújítandó ingatlanok az átlagos értékesítési ciklus töredéke alatt találják meg új vevőiket.

Az Xdot Építészirodánál az éppen lakásuktól vagy házuktól megválókat is támogatjuk! Vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>





További bejegyzések


2023 legnépszerűbb építészeti trendjei

2023 legnépszerűbb építészeti trendjei

Az olyan intim terektől kezdve, mint az otthonunk, egészen a közterületekig, a minket körülvevő környezet nagy hatással van jólétünkre. Az elvárások és a trendek évről évre változnak, ezekhez alkalmazkodni szükséges. Az elmúlt időszakban óriási elmozdulás történt a tudatosabb életvitel irányába, ami a 2023-as építészeti irányzatokban is egyértelműen megmutatkozik. 

Miért éri meg generálkivitelezőre bízni az építkezést?

Miért éri meg generálkivitelezőre bízni az építkezést?

Megálmodni álmaink otthonát nem okoz nagy nehézséget, hiszen álmodozni, tervezgetni nem nagy kihívás. Annál nagyobb aggodalmat jelent az építési folyamat bonyolultsága és a rengeteg részlet, ami között nagyon könnyű elveszni. Egy építkezés levezénylése teljes embert kíván, méghozzá olyan embert, aki szakértő szemekkel tudja végigkövetni a folyamatokat. Így sokakban felmerül a bűvös szó: generálkivitelezés. De mit is jelent ez a gyakorlatban? Miért éri meg generálkivitelezőre bízni otthonunk megvalósítását? Cikkünkből kiderül!

Elégedetlen vagy otthonoddal? Igazítsd álmaidhoz egy gyors átalakítással!

Elégedetlen vagy otthonoddal? Igazítsd álmaidhoz egy gyors átalakítással!

Nem muszáj a nulláról indítani az építkezést ahhoz, hogy álmaid otthonában élhess. Átalakítások, bővítések segítségével sok esetben könnyedén kényelmesebbé, ízlésesebbé tehető egy épület, méghozzá anélkül, hogy azt teljesen le kellene bontani, majd újra felépíteni.