Ingatlant értékesítenél, méghozzá nagy nyereséggel? Ezt tudnod kell!

2023. 09. 05.

Eligazodni az ingatlanpiac világában, ráadásul jelentős profittal értékesíteni egy lakóépületet kihívásokkal teli feladat. A piac telített, a vásárlói igények helyes felmérése nehézkes, annak a bizonyos tökéletes vásárlónak a becserkészése pedig akár hosszú hónapokig is eltarthat. Pedig mehet ez egyszerűen is!

A piac telítettsége miatt az ingatlanpiacon óriási a verseny. Mindenki beveti, amit csak tud, hogy vonzóvá tegye az eladásra szánt épületet. Csakhogy ez nem mindig elég!

Profi értékesítési stratégiára van szükség!

A maximális profit elnyeréséhez professzionális értékesítési koncepció szükséges. Már csak egy szakszerűen elkészített marketing anyag, esetleg fejlesztési terv is rengeteget dobhat egy lakás értékén. A marketing szemléletű építészterv ugyanis tökéletes képet ad arról, hogy az ingatlan milyen lehetőségeket rejt magában, illetve miként lehet az adott helyiségeket a legjobban kihasználni. Így akár olyan vásárlók számára is érdekessé válhat egy ingatlan, akik nem rendelkeznek semmiféle tapasztalattal vagy fantáziával atekintetben, hogy miként lehetne átalakítani, fejleszteni egy létesítményt. 


Az Xdot csapatára az ingatlan értékesítésében is számíthatsz! 

Tervezőként jól megismertük a vásárlói igényeket, ezt a tudást pedig hasznosítani tudjuk az ingatlan értékesítése során. Magyarországon talán egyedülállóként úgy tudunk ingatlan adás-vételben segíteni, hogy a közvetítői, ügynöki tudástáron túl az ingatlan tervezési, fejlesztési és kivitelezési körforgás minden elemét ismerjük.

Az Openhouse partnereként az adatbázisuk teljes körű hozzáférésével, országos értékesítési hálózattal rendelkezünk, tehát rengeteg potenciális vásárlóhoz juthatnak el hirdetéseink. 

Az exkluzív vevői igényekről, adaptációs feladatok átvételéről is gondoskodunk az Xdot tervezési és fejlesztési folyamat során. Továbbá igény esetén egy professzionális marketing anyagot is elkészítünk, ami magában foglalja a fotózást, látványterveket, animáció/film előállítását, belsőépítészeti moodboardokat, színes alaprajzokat, leírásokat és nyomtatott brosúrákat. Mindezek mellett ügyfeleink számára fejlesztői tanácsadást nyújtunk stratégiai oldalon, tapasztalati és adatalapú kereslet-kínálati analitikákkal.

A meglévő ingatlanok felmérését, a terv digitalizációját, bővítési és fejlesztési analitikáját, fotóztatását is vállaljuk. Építési telkek esetén beépítési javaslattal, fejlesztési vagy akár engedélyes tervekkel kiegészítve az ingatlan projektként történő értékesítésében partnerek vagyunk. Szakértőkből álló csapatunk meglévő ingatlanok állagfelmérését is elkészíti. 

Sikeres üzletkötés esetén ügyvédi támogatást biztosítunk az adásvételi ügyletekben. 

Lépj velünk kapcsolatba és beszéljünk a részletekről! >>>





További bejegyzések


Egy családi ház építésének szereplői – ki és miért felel?

Egy családi ház építésének szereplői – ki és miért felel?

Az építkezés sokak számára teljesen idegen területnek számít, épp emiatt tartanak attól, hogy belevágjanak. Így megannyian inkább kompromisszumot kötnek, és egy már felépített ház megvásárlása mellett döntenek. Pedig egy ház felépítése nem is akkora nagy ördöngősség, mint a legtöbben gondolják – főként ha megbízóként mindig tudod, hogy kihez, mivel kell fordulnod.

Hogyan vágj bele otthonod megtervezésébe?

Hogyan vágj bele otthonod megtervezésébe?

Ha arra vágysz, hogy otthonod tökéletesen tükrözze az igényeidet és az életstílusodat, akkor nincs más választásod, részt kell venned a tervezési folyamatban. De hogyan is kezdj bele ebbe a kalandba? Nem, nem ajánljuk, hogy leülj egy négyzetrácsos füzetlap fölé, és tervezgetni kezdj! Van ettől rövidebb út is álmaid otthonának a megvalósításáig!