Álmaid otthonát keresed? Ezt az 5 ingatlant látnod kell!

2023. 09. 08.

Az Xdot Építésziroda immár ingatlanok közvetítésével is foglalkozik, az Openhouse partnereként, az ország legnagyobb adatbázisával dolgozva. Magyarországon talán egyedülállóként úgy tudunk ingatlan adás-vételben segíteni, hogy a közvetítői, ügynöki tudástáron túl az ingatlan tervezési, fejlesztési és kivitelezési körforgás minden elemét ismerjük. Ezen ismeretek birtokában támogatjuk ügyfeleinket álom ingatlanjuk megtalálásában!

Összegyűjtöttük neked az aktuális kínálatunk legkiemelkedőbb darabjait. Az alábbi 5 ingatlan minden szempontból különleges: elhelyezkedésük, állapotuk, valamint a lehetőségek, amiket magukban hordoz. Olvass tovább, és fedezd fel, melyik lehet az a hely, ahol valóban otthonra lelsz!

1. Társasházi lakás – Budapest II. kerület


El tudnád képzelni magad egy panorámás, luxus társasházban, a belvárostól mindössze 20 percre? Akkor ez a II. kerületi, modern, letisztult, elegáns dizájnnal rendelkező lakás téged is érdekelhet. 175 négyzetméterével, négy szobájával, hőszivattyús kialakításával kényelmes és praktikus életteret biztosít jövendő lakójának. 

Érdekelnek a részletek? INNEN többet megtudhatsz!

2. Társasházi lakás – Budapest XIII. kerület


Egyedi elegancia Újlipótváros szívében! Ez az ízlésesen felújított, neves belsőépítész által tervezett lakás keresi új lakóját. A tágas 84 négyzetméteres alapterületű ingatlan kétszobás, egy hálószobából, illetve egy hatalmas amerikai konyhás nappaliból áll. 

A tégla falazattal rendelkező ingatlan eredeti építési éve 1914, így a történelmi hangulat és a kortárs kényelem találkozik ebben a gyöngyszemben. 

Ne hagyd ki ezt az egyedi lehetőséget, tudj meg többet az ingatlanról INNEN!

3. Fejlesztési terület – Vác 


Vác egyik legkáprázatosabb pontján kínálunk eladásra egy örök panorámás telket. A területre érvényes építési engedéllyel rendelkező családi ház terv készült, mely a vételár részét képezi.

A telek területe 4256 négyzetméter, míg a lakótér mérete 341 négyzetméter. A tágas, modern épület kimondottan jó beosztással, 5 szobával és 4 hálószobával lett megtervezve. 

Szívesen megvalósítanád álmaid otthonát Vác legszebb részén? A fejlesztési terület további részleteiről ITT tájékozódhatsz!

4. Társasházi lakás – Budapest II. kerület


A belváros közvetlen közelében, mégis nyugodt környezetben képzeled el magad? 

Ez a páratlan panorámás, luxus társasház csupán néhány perc távolságra van Budapest belvárosától. Az épület téglából készült, állapota kiváló. A fűtést hatékony hőszivattyú biztosítja, így garantálva a lakás gazdaságos és környezetbarát jellegét. A telek területe 1590 négyzetméter, míg a lakótér maga 176 négyzetméter. Az ingatlan két szobából áll, melyek közül egy hálószobaként funkcionál, egy pedig nappaliként. 

További részletekért IDE KATTINTS!

5. Társasházi lakás – Budapest II. kerület 


Egy különleges társasházban található ez a páratlan panorámával rendelkező, kertkapcsolatos luxus lakás. Az ingatlan teljes egészében új, kivitelezése során a legmagasabb minőségi szabványokat vették figyelembe. Az épület tégla falazatú, a fűtést és hűtést hőszivattyú biztosítja. A lakás rendkívül tágas, 254 négyzetméteres lakóterülettel rendelkezik. A lakáshoz tartozó telek területe 1590 négyzetméter, így a szép zöld környezetet sem kell hiányolni. 

Tudj meg több részletet az ingatlanról INNEN!

További eladó ingatlanokért nézz szét az Openhouse Budapest - Xdot Ingatlaniroda kínálatában! 





További bejegyzések


Energiatakarékos otthon – ma ilyen házat éri meg terveztetni!

Energiatakarékos otthon – ma ilyen házat éri meg terveztetni!

A környezettudatos, energiatakarékos építmények iránti igény évek óta egyre csak nagyobb. Ezt a tendenciát a rezsiváltozás, illetve az energiaárak egekbe emelkedése most még inkább felgyorsította. Nem csoda, hiszen a megfelelően kialakított, energiatakarékos ház komfortos, takarékosan üzemeltethető és károsanyag-kibocsátása is alacsony – vagyis három legyet lehet vele ütni egycsapásra.

Épülnek az Xdot házak!

Épülnek az Xdot házak!

A tervek papírra vetése után jön csak az igazán izgalmas fejezet az Xdot házak történetében, amikor az építkezés viharos lendületet vesz. A gépek ütemes zakatolása, az építőanyagok rakodásának moraja, a kőművesek nyüzsgése mind-mind azt üzenik, hogy a jövő otthonai épülnek. Nagy büszkeség és boldogság számunkra, amikor azt látjuk, hogy az általunk tervezett falak emelkedni kezdenek és az álmok formát öltenek. Cikkünkben most egy kis betekintést engedünk építkezés alatt álló, és már elkészült projektjeinkbe.