Villámgyors ingatlanértékesítés? Lehetséges!

2023. 03. 31.

Tágasabb vagy épp kisebb otthon? Közelebb a városhoz vagy messzebb a zsongástól? Számos ok vezethet oda, hogy valaki úgy dönt, lecseréli házát vagy lakását. De egy biztos! Amikor az elhatározás megszületik, mindenki szeretne gyorsan túlesni a procedúrán. A tulajdonosok nem tervezik hosszú hónapokon vagy éveken át hirdetni ingatlanjukat, szeretnének mielőbb vevőt találni. 

Az utóbbi időszak nem a türelmetlen tulajdonosoknak kedvezett!

Az elmúlt években a hazai ingatlanpiacon hosszabbá vált az értékesítési ciklus. Ennek legfőbb okai a magasan kitartott árak, illetve a gazdasági válság mellett, a vevői elbizonytalanodás voltak. A megváltozott piaci helyzethez, illetve a bővülő kínálathoz sok tulajdonos nem alkalmazkodott, a korábbi áron és a megszokott stratégiával szerettek volna megválni az épülettől. Ők csak hosszas búcsúzkodás után köszönhettek el otthonuktól, ha egyáltalán sikerült megválniuk tőle. 

Bár a világjárvány okozta ingatlanpiaci hatások már nem érezhetők, a horribilis összegekért árult lakóépületek még mindig nehezen találnak gazdára. 


Az árcsökkentés az egyetlen megoldás?

Mindenki nyereségesen, jó áron szeretne megválni otthonától, így a kezdetben meghatározott összegből sokan csak nehézkesen engednek. 

A trendek azonban azt mutatják, hogy a lakóépületek az utóbbi időszakban a korábbinál mérsékeltebb áron keltek el. A többség ugyan egyelőre kivár, de már jól látható, hogy a sikeres értékesítés reményében egyre többen csökkentik a meghirdetett árat – mutat rá az otpotthon.hu felmérése is. 

Nekünk viszont meggyőződésünk, hogy nem az árcsökkentés a siker receptje! Kifejezetten magas összegért is eladható egy épület, csak a megfelelő stratégia kell hozzá. 

Az a nyerő, aki tudja, hogy mivel lehet megfogni a potenciális vevőket!

Izgalmas, lebilincselő hirdetésszöveg? Nem elég! Ettől jóval többre van szükség!

Csodálatos látványvilágra, amiben a vásárló el tudja képzelni önmagát, ahogy reggelente a teraszon kávézik, ahogy a kertben napozik, vagy ahogy boldog és elégedett ott, pont abban az épületben. Ez az érzés lesz az, ami garanciát jelent arra, hogy az adásvételi szerződés hamar megköttetik. 

Mindez persze nem azt jelenti, hogy csak a tökéletes állapotban lévő, karbantartott ingatlannal lehet nagyot aratni. A gyors értékesítés kulcsa az álomkép, a design ötlet, hogy megmutassuk a leendő lakónak, hogy a felújítással az épületből mit lehet kihozni. 

A tapasztalatok és a kutatások azt mutatják, hogy a marketing szemléletű építésztervekkel ellátott, felújítandó épületek az átlagos értékesítési ciklus töredéke alatt találják meg a vásárlóikat. 

A legszürkébb épületből is pillanatok alatt élettel teli, mutatós, vonzó otthon válhat, csak egy építésztervre van hozzá szükség. 


Teremtsd meg azt a vágyálmot, aminek senki sem képes ellenállni, és meglátod, napokon belül túladsz az ingatlanodon. 

Az Xdot Építésziroda a marketing szemléletű építésztervek készítését is vállalja. Ráadásul a látványterveken kívül arra is nagy hangsúlyt fordítunk, hogy az épületek ennek megfelelően épüljenek meg, folyamatosan bővül a portfóliónk megvalósult projektekkel. 

Válogass te a vevők közül és mondj gyorsan búcsút otthonodnak, hogy minél előbb új, az igényeidhez tökéletesen passzoló lakásban vagy házban élhess! Tegyél bennünket próbára!>>>





További bejegyzések


Elégedetlen vagy otthonoddal? Igazítsd álmaidhoz egy gyors átalakítással!

Elégedetlen vagy otthonoddal? Igazítsd álmaidhoz egy gyors átalakítással!

Nem muszáj a nulláról indítani az építkezést ahhoz, hogy álmaid otthonában élhess. Átalakítások, bővítések segítségével sok esetben könnyedén kényelmesebbé, ízlésesebbé tehető egy épület, méghozzá anélkül, hogy azt teljesen le kellene bontani, majd újra felépíteni.

Ma mindenki az energetikai korszerűsítésre költ! Megéri?

Ma mindenki az energetikai korszerűsítésre költ! Megéri?

Téged is sokkolt mostanában egy bejövő rezsiszámla? Az egekbe szökött energiaárak rengeteg háztartásban okoznak gondot, emiatt egyre többen döntenek az energetikai korszerűsítés mellett. A fejlesztésekbe sokan, sok pénzt fektetnek. De vajon megéri?