Amikor a stílus és a funkcionalitás találkozik: 5 lenyűgöző típusház, amiben te is szívesen élnél

2023. 06. 09.

Az otthonunk megtervezése mindig egy izgalmas és kreatív folyamat. Az egyedi igények és az egyéniségünk kifejezése kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy az ingatlant valóban a sajátunknak érezzük. Az építészet területén azonban gyakran felmerül a kérdés: hogyan lehet a sokszínűséget és az egyediséget összeegyeztetni a praktikummal és a költséghatékonysággal? Az Xdot Építésziroda megoldást kínál erre a kihívásra!

Az Xdot típustervek által költséghatékonyan és gyorsan valósítható meg az az otthon, amiről ábrándoztál! Típusházaink ugyanis úgy lettek megtervezve, illetve úgy állítottuk össze tergyűjteményünket, hogy bármely építészeti irányzat kedvelője megtalálja a számára ideális ingatlant. 

Cikkünkben öt Xdot típustervet mutatunk be, melyek különböző stílust és funkcionalitást képviselnek. Fontos megjegyezni, hogy típusterveink bizonyos keretek között testreszabhatók, így az együttműködés végén ügyfeleink garantáltan a számukra ideális otthonhoz kapják meg a kulcsot. 

Ismerkedj meg ezekkel az izgalmas tervekkel, lehet épp most találod meg új otthonod!

1. Modmob Bud – a modern otthon



Csodálatos elrendezésű, remek kialakítású modern otthon, mely a kényelmet és a praktikumot egyaránt magában hordozza – ez a Modmob Bud típusházunk. Ez a 93 négyzetméteres, háromszobás könnyűszerkezetes épület, akár három héten belül szerkezetkész állapotba kerül, de építési ideje is mindössze négy hónapot vesz igénybe. A technológia, amivel készül, az a Danish fabrik, amely a skandináv készház-technológia csúcsának tekinthető.

A konkrét árakról a weboldalunkon tájékozódhatsz! >>>

2. Halász – az álomotthon 


Kényelmes kialakítású, csodálatos elrendezéssel bíró, leginkább nagycsaládosok, illetve a nagy tereket kedvelők számára tervezett Halász fantázianevet kapott házunk egy igazi álomotthon. Bruttó alapterülete 212 négyzetméter, háromszobás kialakítású. Tervezett építési technológiája a tégla, így két és fél hónap alatt kerül szerkezetkész állapotba, építési ideje pedig hét hónap. 

További részletekért IDE kattints!

 3. Bella – szívmelengető csoda 


Ez a remek kialakítású egyszintes ház kimondottan egyszerű, de annál praktikusabb választás. Alapterülete 77 négyzetméter, ami két szobát foglal magában. A technológia, amivel terveztük az a tégla, ezért szerkezetkész két hónap alatt lehet, míg összesen az építési ideje hét hónapot vesz igénybe. 

Mennyi a kulcsrakész ára? Pontos összegeket ITT találsz!

4. Minimal Danish – minimál luxus


Ebben a csodás elrendezésű, minimál luxust megtestesítő házban helyet kapott három szoba, nappali+étkező, konyha, előszoba, folyosó, két fürdőszoba, dupla garázs és egy kazánház. A Danish fabrik technológiával készülő ingatlan építési ideje négy hónap. 

További képeket és részleteket ITT találsz!

5. Zen – a nyugalom szigete


A nyugalom szigetét megtestesítő Zen típusházunk igazi főnyeremény. 299 négyzetméterével, négy szobájával megfelelő életteret biztosít a nagycsaládosok számára is. Tervezett falazata a tégla, így építési ideje hét hónapra tehető. 

További részleteket és konkrét árakat weboldalunkon találsz! >>>

Fontos tudni!

A típusházak többféle technológiából is megépíthetők, amelyekre különböző ajánlatokat tudunk adni. A megadott műszaki tartalmaktól egyedi igények esetén természetesen szabadon el lehet térni, erre mindig egyedi árat kalkulálunk.

Nézd meg további típusterveinket is! >>>





További bejegyzések


5 utánozhatatlan társasház  – Xdot projektbemutató

5 utánozhatatlan társasház – Xdot projektbemutató

Az üzleti beruházásoknak nemcsak esztétikusnak és funkcionálisnak kell lenniük, hanem eladhatónak is. Az Xdot Építésziroda ezzel a szemlélettel dolgozik, így vagyunk képesek üzletileg sikeres terveket kiadni a kezünkből. Az általunk tervezett társasházak egyedülálló és modern módon kombinálják a használhatóságot és a szépséget, ezáltal megragadó, vonzó otthonképet teremtve.

Mennyire befolyásolja egy beruházás sikerét a tervezés?

Mennyire befolyásolja egy beruházás sikerét a tervezés?

Legyen szó bármilyen beruházásról is – pl. vendéglátó vagy szálláshely funkciójú épületekről – a professzionális és költségtudatos engedélyezési és kiviteli tervek rendkívül sokat számítanak a megtérülési idő és a sikeresség szempontjából.