ÁPRILISI AKCIÓ az Xdotnál – ingyen ötletterv minden tervkészítési megbízás mellé!

2023. 04. 06.

Ha április, akkor akció! Legalábbis az Xdotnál biztosan!

Most a tervkészítési megbízásaink mellé ingyen ötlettervet készítünk ügyfeleink számára. Az alábbiakban összefoglaltuk, hogy konkrétan milyen szolgáltatásokhoz jár a díjmentes terv.

GENERÁL ÉPÍTÉSZ TERVEZÉS

Az Xdot csapatára számítani lehet privát céllal megvalósítandó ingatlanok exkluzív generál tervezésében. Mindemellett üzleti beruházások esetében is több mint 10 éves tapasztalatunkkal támogatjuk a hazai és nemzetközi befektetőket céljaik elérésében. Vállaljuk társasházak, lakóparkok, középületek, csarnokok, ipari, vendéglátó vagy szálláshely funkciójú épületek professzionális és költségtudatos engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését. 


ÁTALAKÍTÁSOK, BŐVÍTÉSEK TERVEZÉSE

Nemcsak az újonnan épülő, hanem a már meglévő ingatlanok esetében is elvégezzük az átalakítások, bővítések személyre szabott megtervezését. 


BELSŐÉPÍTÉSZ TERVEZÉS – INGYENES ALAPRAJZZAL

Koncepciótól a kiviteli tervekig minden egy kéz alatt az Xdotnál! Partnerirodánk, a SINGER DESING Kft. közreműködésével a belsőépítészeti kihívásokra személyre szabott, ügyfeleinkre egyénileg kidolgozott megoldással készülünk.


TERVEK INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSHEZ

Átalakítandó, illetve átalakítás előtt álló ingatlanok értékesítését segítendő építész látványtervek elkészítésével is foglalkozunk. Ingatlanpiaci tapasztalatok és kutatások szerint a design ötlettel ellátott felújítandó ingatlanok az átlagos értékesítési ciklus töredéke alatt találják meg új vevőiket, így az Xdot Építészirodánál az éppen lakásuktól/házuktól megválókat is támogatjuk.

A terv tartalma: marketing alaprajzok, homlokzat design, ingatlanra/telekre vonatkozó jogszabályi háttér felkutatása, látványtervek, videós kreatív, makett.

DE MIBŐL IS ÁLL A DÍJMENTESEN BIZTOSÍTOTT ÖTLETTERV?

Az ötletterv készítés tökéletes lehetőség arra, hogy megismerjük megbízóink igényeit és egymás működését. Épp ezért ügyfeleinknek azt szoktuk javasolni, hogy ezzel indítsuk el a közös munkát. 

De hogyan is épül fel az ötletterv? 

  • Felkutatjuk a telekre vonatkozó jogszabályi hátteret.
  • Feltérképezzük a telek adottságait egy helyszíni bejárás során.
  • Megfogalmazzuk az építész tervezési programot.
  • Ajánlunk egy telepítési variációt.
  • Javaslatot teszünk egy szintenkénti vázlatos alaprajzi elrendezésre.
  • Tömegvázlatot készítünk anyaghasználat nélkül.
  • Prezentáljuk egy bemutató keretében a teljes tervet. 

Amennyiben a bemutatott tervek elnyerik megbízónk tetszését, ajánlatot adunk a teljes tervezésre.

Ingatlan kivitelezésén, belsőépítészeti átalakításán, esetleg eladásán gondolkodsz? Ne maradj le áprilisi akciónkról! Vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>





További bejegyzések


Így dolgozunk mi, hogy a végeredményben valóban az álmaid köszönjenek vissza!

Így dolgozunk mi, hogy a végeredményben valóban az álmaid köszönjenek vissza!

Az Xdot Építészirodánál mi komplett szolgáltatáscsomaggal segítünk minden egyes ügyfelünknek – magánszemélyeknek és üzleti partnereknek egyaránt –, pontosan azért, hogy a megálmodott tervek valóban meg tudjanak valósulni. Így igény esetén a tervezés kezdetétől, egészen a projekt befejezéséig el tudjuk kísérni megrendelőinket, hogy végig a várt eredményt tudjuk biztosítani.

Mire figyelj az otthonod kivitelezése során?

Mire figyelj az otthonod kivitelezése során?

Egy új családi ház felépítése nem kis teher. Rengeteg időt, energiát vesz igénybe, főként, ha laikusként kezdesz bele a munkába. Számos baklövés, hibás döntés, pénzveszteség árán végül beletanulsz, de erre a zökkenőkkel teli folyamatra semmi szükség. Néhány jó tanáccsal segítünk neked, hogy megfontoltan, első perctől felkészülten állj neki a feladatnak.

Álmaid otthonát keresed? Ezt az 5 ingatlant látnod kell!

Álmaid otthonát keresed? Ezt az 5 ingatlant látnod kell!

Az Xdot Építésziroda immár ingatlanok közvetítésével is foglalkozik, az Openhouse partnereként, az ország legnagyobb adatbázisával dolgozva. Magyarországon talán egyedülállóként úgy tudunk ingatlan adás-vételben segíteni, hogy a közvetítői, ügynöki tudástáron túl az ingatlan tervezési, fejlesztési és kivitelezési körforgás minden elemét ismerjük. Ezen ismeretek birtokában támogatjuk ügyfeleinket álom ingatlanjuk megtalálásában!