Újabb eladó ingatlanokkal bővült kínálatunk!

2024. 03. 08.

Örömmel jelentjük be, hogy az Openhouse - Xdot Ingatlaniroda kínálata ismét gazdagabb lett! Legyen szó lakásról, családi házról vagy akár telekről, változatos lehetőségek várják, hogy felfedezd őket. Tekintsd meg frissített kínálatunkat, és találd meg azt az ingatlant, amely igazán otthonossá teszi életedet!

Budapest VII. kerület – társasházi lakás

Eladósorba került ez a 40 négyzetméteres, földszinti, 2 szobás, jó állapotú, dupla galériás lakás a Dembinszky utcában, a Városligettől 3 perc sétára, remek tömegközlekedési lehetőségekkel.

A lakásba belépve egy kis előtérbe jutunk, majd a konyhában találjuk magunkat, ahol egyedi tervezéssel készült bútorok, illetve a folyosón egy beépített szekrény is helyet kapott. Minden bútor egyedileg, asztalos által lett elkészítve, beépítve.

Balra helyezkedik el a zuhanyzós fürdőszoba. A folyosó végén jutunk el a lakás legnagyobb és legtágasabb helyiségébe, ami nem más, mint a nappali, ahol kialakításra került egy fekvőgaléria is. A nappaliból nyílik még egy külön szoba, ahol szintén található a helytakarékosság miatt egy galéria.

Az ingatlanról további fotókat, részleteket ITT találsz!

Aszófő – családi ház 


Új tulajdonosát keresi ez a gyönyörű 150 négyzetméteres, 2 szintes, 4 szoba + 2 félszobás luxus lakás, mely egy 605 négyzetméteres telken helyezkedik el.

Ha szereted a nyüzsgést, de éjjel mikor lepihennél egy csendes környezetre vágysz, akkor ez az ingatlan a tökéletes választás! Balatonfüredtől 5 perc, Tihanytól 3 perc, Veszprémtől 20 perc távolságra, újonnan kialakított utcában található.

A házból elvehetetlen örökpanoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre és a Balatonra. Főzés közben, a konyhából is lenyűgöző látvány tárul eléd. Az ingatlan, a képeken látható, magas minőségű bútorzattal együtt eladó.

A fűtésről hőszivattyú gondoskodik, padlófűtéssel, 8 kW-os napelem rendszerrel, a hűtés pedig mennyezeti hűtéssel megoldott, amely távoli eléréssel is szabályozható. Az épület főfalai 30 cm-es téglafalak, 15 cm homlokzati hőszigeteléssel, a födém pedig 30 cm kőzetgyapot hőszigetelést kapott. A ház központi szellőztető rendszerrel, vízlágyítóval, riasztórendszerrel felszerelt, a kamerarendszer előkészítve.

Többet szeretnél tudni erről a nem mindennapi ingatlanról? Kattints IDE!

Érd – családi ház

A főváros vonzáskörzetében, a kedvelt Diósdliget és Érdliget határán épül egy minden igényt kielégítő modern, luxus, minimál villa, egyedülálló építészeti megoldásokkal, 35 méter széles 1100 négyzetméteres telken, az Xdot tervei alapján.

Az ingatlan 337 négyzetméteres és a tervek szerint nappali + 5 szobával, 3 fürdőszobával, gardróbokkal, 5 állásos garázzsal, wellness részleggel, kültéri medencével, és szabadtéri konyhával fog rendelkezni. 

Az ingatlan családi okok miatt a jelenlegi 80 százalékos készültségi szinten eladó.

További részletekről INNEN tájékozódhatsz!

Üllő – családi ház 

Eladóvá vált ez a kiváló megközelíthetőségű, 102 négyzetméteres, 4 szobás, dél-nyugati tájolású, világos, kétemeletes családi ház Üllőn, csendes környezetben. Jelen pillanatban szerkezetkész állapotban van, de teljesen kulcsrakész állapotban várja első gazdáját.

A házon 15 cm-es hőszigetelés található. A meleget hőszivattyú biztosítja, a hűtést pedig klíma. Tartozik az ingatlan mellé egy kisház vagy tároló is.

Kíváncsi vagy az ingatlan árára, esetleg több információt szeretnél tudni a házról? INNEN tájékozódhatsz!

Kulcs – építési telek 


Ez a telek 696 négyzetméteres, tökéletesen alkalmas arra, hogy egy kis házat vagy egy kis üdülőt kialakítson rajta magának valaki.

A környék csendes és nyugodt, az ott lakók rendezettek, igényesek és barátságosak, családias a hangulat, ezenkívül Kulcson található négy étterem, illetve bolt is, tehát a településen minden létfontosságú dolog meg van oldva.

Nagyobb városokból is könnyen és rövid idő alatt megközelíthető, Dunaújváros 10 km-re, Budapest pedig 45 percnyire van.

További információkért kattints IDE

Budapest XIII. kerület – társasházi lakás 

Újlipótváros szívében eladó egy teljeskörűen felújított, neves belsőépítész által tervezett magas emeleti lakás, kulturált, liftes házban! 

Az ingatlan 2 éve lett felújítva! A lakás kapott egy tágas előteret és hálószobát, 2 főre bőven elegendő külön gardróbot, fürdőszobát, emellett külön vendég WC-t is. A lakás fő életteréül a 43,37 négyzetméteres nappalival összekötött konyha szolgál. 

Remek belsőépítészeti megoldások jellemzik az ingatlant. Minden helyiségben beépített szekrények rejtik el az eszközöket, tárgyakat, így letisztult kép jellemzi a lakást. Minden berendezés, bútor magas minőségű egyedileg ide tervezett tárgyak találhatóak minden helyiségben, amelyek az ár részét képezik. A teljesség igénye nélkül: WiFi-ről vezérelhető termosztát, konyhapultba beépített elszívó, egyedi, világított nagy méretű tükör az előtérben, érintőképernyős kaputelefon, szekrénybe beépített sminkasztal a fürdőszobában. 

Az ingatlan fűtéséről minden helyiségben padlófűtés gondoskodik, de a lakásban a hűtő-fűtő klímák is helyet kaptak. 

A lakásról többet ITT tudhatsz meg! 

Budapest VII. kerület – társasházi lakás

Bomba jó lehetőség a Garay utcában!

Eladóvá vált egy felújított, emeleti, 5 szoba, amerikai konyha + 3 fürdőszobás ingatlan.

A lakás 4-5 éve esett át felújításon, ekkor teljes vezetékcsere történt, burkolatok, nyílászárók szintén ki lettek cserélve, valamint a lakás jelenlegi elosztása is ekkor alakult ki. Jelenlegi formájában 5 különnyíló szobája által remek befektetési lehetőséget nyújt, vagy akár nagycsaládosoknak lehet remek opció!

Az ingatlan az I. emeleten helyezkedik el, 4 szobája utcai nézetű, ebből adódóan világosnak mondható. Nagy méretű műanyag nyílászárók találhatóak minden szobában. Fűtése elektromos fali panelekkel megoldott. Az ingatlan egy kis lakóközösségű, átlagos állapotúnak mondható házban található. 

Tudj meg többet az ingatlanról INNEN!

Értékesítőnk rendelkezésedre áll!

Török Patrik, az Openhouse - Xdot irodavezetője és értékesítőkből álló csapata örömmel segítenek abban, hogy megtaláld azt az ingatlant, amely valóban ideális számodra. Legyen szó budapesti lakásról, balatoni nyaralóról, vagy éppen családi házról, állunk rendelkezésedre, hogy szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segítsünk megtalálni álmaid otthonát.

Török Patrik, az Openhouse - Xdot irodavezetője

Török Patrik, az Openhouse - Xdot irodavezetője

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba még ma! Az Openhouse - Xdot Ingatlaniroda tagjaként várunk országos hálózatunk teljes kínálatával. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>





További bejegyzések


Az építészeti tervezés és a környezettudatosság: hogyan lehet környezetbarát épületeket tervezni?

Az építészeti tervezés és a környezettudatosság: hogyan lehet környezetbarát épületeket tervezni?

Az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb figyelmet kapott a környezettudatosság, és persze ebből a folyamatból az építészet sem maradhatott ki. A környezetbarát épületek tervezése nemcsak a bolygónk jövője szempontjából fontos, de anyagilag is megtérülő lehet.

Épülnek az Xdot házak!

Épülnek az Xdot házak!

A tervek papírra vetése után jön csak az igazán izgalmas fejezet az Xdot házak történetében, amikor az építkezés viharos lendületet vesz. A gépek ütemes zakatolása, az építőanyagok rakodásának moraja, a kőművesek nyüzsgése mind-mind azt üzenik, hogy a jövő otthonai épülnek. Nagy büszkeség és boldogság számunkra, amikor azt látjuk, hogy az általunk tervezett falak emelkedni kezdenek és az álmok formát öltenek. Cikkünkben most egy kis betekintést engedünk építkezés alatt álló, és már elkészült projektjeinkbe.

2023 legnépszerűbb építészeti trendjei

2023 legnépszerűbb építészeti trendjei

Az olyan intim terektől kezdve, mint az otthonunk, egészen a közterületekig, a minket körülvevő környezet nagy hatással van jólétünkre. Az elvárások és a trendek évről évre változnak, ezekhez alkalmazkodni szükséges. Az elmúlt időszakban óriási elmozdulás történt a tudatosabb életvitel irányába, ami a 2023-as építészeti irányzatokban is egyértelműen megmutatkozik.