Épülnek az Xdot házak!

2024. 01. 24.

A tervek papírra vetése után jön csak az igazán izgalmas fejezet az Xdot házak történetében, amikor az építkezés viharos lendületet vesz. A gépek ütemes zakatolása, az építőanyagok rakodásának moraja, a kőművesek nyüzsgése mind-mind azt üzenik, hogy a jövő otthonai épülnek. Nagy büszkeség és boldogság számunkra, amikor azt látjuk, hogy az általunk tervezett falak emelkedni kezdenek és az álmok formát öltenek. Cikkünkben most egy kis betekintést engedünk építkezés alatt álló, és már elkészült projektjeinkbe.

Készen állsz felfedezni, hogyan épülnek az Xdot házak? És kíváncsi vagy, hogy a kész épületek mennyire hasonlítanak a tervekhez? Less be velünk a kulisszák mögé!

1. A diósdi álomotthon elkészült!

Egészen elképesztő érzés, amikor a tervek a papírról életre kelnek. A diósdi projektünk a megálmodott csodát hozta létre a valóságban is. 

Terv:


Valóság:

A tervezőasztalon született elképzelések és az elkészült épület közötti különbségek szinte észrevehetetlenek, hiszen minden a legapróbb részletekig megvalósult. 

2. A budaörsi családi ház is lekerült a tervezőasztalról!

A budaörsi ház tervezésekor a kényelem, a funkcionalitás és a modern dizájn egyedi kombinációja az, amit célul kitűztünk. 

A tervezőasztalról lekerült épület a valóságban még szebb, mint azt eredetileg elképzeltük.

Terv:


Valóság:

3. Budapesti társasházunk építés alatt!

Szeretnénk az építkezés alatt álló projektjeinkbe is egy kis betekintést engedni.

Budapest egyik legszebb környékén épül ez a modern és stílusos társasház. A projekt tervezésekor a városi életstílus kényelmét és a modern dizájn esztétikáját helyeztük előtérbe. A magas színvonalú anyagok és az innovatív építészeti megoldások garantálják majd azoknak az új otthonoknak a kialakítását, amelyek a városi élet iránt érdeklődők számára tökéletes választást nyújthatnak.

Terv:


Valóság:
 

Az építkezés szépen halad. Izgatottan várjuk a munkálatok befejezését. 

4. Az ajkai luxusházat már a lakói élvezhetik! 

Ez a luxus családi ház 350 négyzetméternyi tiszta szabadság! A hatalmas üvegfelületek segítségével a tér korlátlanná vált, a természet közelsége pedig már a nappaliból érezhető! Az ingatlan szinte együtt lélegzik a csendes, nyugodt ajkai környezettel, tökéletesen harmonikus, szellős, mégis diszkrét életteret biztosítva lakóinak. Az épület külső színeiben eltér a tervektől, de ez mit sem csökkent értékéből.

Terv: 

Valóság: 



5. Közel az átalakítás vége budapesti családi házunknál!

Az egyik legizgalmasabb pillanat, amikor az építkezés utolsó fázisához ér. Budapesti családi házunk modern dizájnja és tágas belső terei hamarosan megnyílnak lakói előtt. A nagy nyílászárók teremtette térérzet és a modern elemek tökéletes harmóniája rendkívül egyedivé teszi ezt az otthont. Nézzük, hogyan áll az építkezés!

Terv: 


Valóság:


Reméljük, hogy cikkünk inspiráló és érdekes volt számodra. Ha további információkat szeretnél kapni az Xdot projektekről, vagy érdeklődnél szolgáltatásaink iránt, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Csapatunk bármilyen kérdéskörben, szívesen áll rendelkezésre!





További bejegyzések


5 épület, 5 eltérő koncepció – Xdot projektbemutató

5 épület, 5 eltérő koncepció – Xdot projektbemutató

Az Xdot-nál a fókuszban mindig az ügyfél van! Az az ügyfél, akinek az elvárásai a változó faktort adják, így lesz minden általunk tervezett épület unikális, megismételhetetlen és igazán személyre szabott. Az esztétikum mellett természetesen hatékony, gazdaságos és magas szintű műszaki generál megoldást is adunk. Így a tervezési folyamat végén megbízóink minőségi és garantáltan megvalósítható tervet kapnak kézhez. De hogyan néznek ki ezek a tervek formába öntve? Megmutatjuk!

Miért éri meg generálkivitelezőre bízni az építkezést?

Miért éri meg generálkivitelezőre bízni az építkezést?

Megálmodni álmaink otthonát nem okoz nagy nehézséget, hiszen álmodozni, tervezgetni nem nagy kihívás. Annál nagyobb aggodalmat jelent az építési folyamat bonyolultsága és a rengeteg részlet, ami között nagyon könnyű elveszni. Egy építkezés levezénylése teljes embert kíván, méghozzá olyan embert, aki szakértő szemekkel tudja végigkövetni a folyamatokat. Így sokakban felmerül a bűvös szó: generálkivitelezés. De mit is jelent ez a gyakorlatban? Miért éri meg generálkivitelezőre bízni otthonunk megvalósítását? Cikkünkből kiderül!

Hogyan segíthet az építésziroda eladni egy ingatlant?

Hogyan segíthet az építésziroda eladni egy ingatlant?

Az ingatlanok eladása számos kihívással jár, legyen szó akár lakásról, házról vagy más létesítményről. Az eladás során szinte kivétel nélkül az a cél, hogy minél magasabb áron és minél hamarabb adhassuk el az ingatlant. Azonban az ingatlanpiacon rendkívül nagy a verseny, ezért fontos, hogy az eladás során megfelelő segítséget kapjunk, hogy hirdetésünkkel kiemelkedhessünk a tömegből.