Openhouse - Xdot kínálat – ezeket az ingatlanokat látnod kell!

2023. 10. 16.

A legtöbben, akik új otthonukat keresik, egy különleges, impozáns épületről álmodoznak. Egy olyan ingatlanról, ahol minden négyzetméter gondosan megtervezett, és a részletek mögött életre szóló értékek rejtőznek. Az Openhouse - Xdot kínálatában olyan ingatlanokat találsz, melyek mindezt és még annál is többet kínálnak.

Cikkünkben öt kivételes lehetőséget mutatunk be, melyek mindegyike egyedi világot  teremt. Tarts velünk, és elkalauzolunk ezekbe az exkluzív ingatlanokban. Lehet épp most fogod megtalálni álmaid otthonát! 

1. Társasházi lakás – Budapest II. kerület 

Csendes környezetben, Budapest egyik legszebb részén épült ez a gyönyörű luxus társasház, mely első lakóit keresi. A 108 négyzetméteres lakás kiváló elrendezésű, három hálószobával rendelkezik, így ideális választás lehet családok számára is.

Az ingatlan kellemes klímáját, illetve otthonos melegét hőszivattyú biztosítja, így a fenntartási költségek is kedvezőek. 

Ha az elegancia, a komfort és a praktikum fontos neked, akkor ez a lakás tökéletes választás lehet számodra. További részleteket ITT találsz!

2. Ikerház – Halásztelek 

Ez a családias környezetben elhelyezkedő halászteleki ikerház egy igazi gyöngyszem. 

Az ingatlan rendkívül praktikusan lett kialakítva, a 83 négyzetméteres lakótér kimondottan kényelmes elrendezést kínál. Két szoba gondoskodik a családtagok kényelméről és a privát tér biztosításáról, de az amerikai konyha és a hatalmas nappali sem hiányzik a házból. 

Az ikerházhoz egy tágas, 680 négyzetméteres telek tartozik, ahol a zöldövezet és a privát kert nyújt pihenési lehetőséget a lakók számára. A házról további képeket és információkat ITT találsz!

3. Társasházi lakás – Budapest II. kerület 

Itt egy olyan páratlan lehetőség, melyről nehéz lenne lemondani! Ez a tágas, 338 négyzetméteres társasházi lakás és a hozzá tartozó hatalmas tetőterasz minden igényt kielégít!

A lakás hat szobával rendelkezik, melyből négy hálószoba, kettő pedig nappal. A penthouse lakás legfőbb előnye körpanorámás, lenyűgöző kilátása, mely páratlan élményt nyújt. A belváros mindössze 20 percre található, így ebben a lakásban nemcsak otthonra, de egyedülálló élményekre is találsz.

További részletekért IDE kattints!

4. Társasházi lakás – Budapest II. kerület 

Ez a tágas lakás, 209 négyzetméteres lakótérrel rendelkezik, melyben öt szoba található, köztük négy hálószoba, biztosítva ezzel a lakók számára mind a maximális  kényelmet, mind a privát szférát. Az ingatlanhoz két hatalmas terasz is tartozik. 

A lakás egy luxus társasházban található, ahol mind a kilátás, mind a környezet egyedülálló. A beruházó lehetőséget kínál a vásárlóknak a belső tér végleges elemeinek kiválasztására, melyet a vásárlással egyidejűleg külön szerződés rögzít.

A lakás további részleteit ITT találod!

5. Társasházi lakás – Budapest II. kerület 

Ez a luxus társasházi lakás a II. kerületben, mindössze 20 percre a belvárostól helyezkedik el. Az ingatlan minden igényt kielégít, hiszen a legmodernebb technológiákkal rendelkezik, így biztosítva a hatékony energiafelhasználást.

A lakás tágas, 251 négyzetméteres lakótérrel bír, melyben összesen öt szoba, köztük négy hálószoba található. Az ingatlanhoz egy kivételes telek is tartozik, mely 1950 négyzetméteres területtel bővíti az otthon lehetőségeit.

Felkeltette az érdeklődésed az ingatlan? További részleteket ITT találsz! 

További eladó ingatlanokért nézz szét az Openhouse Budapest - Xdot Ingatlaniroda kínálatában! >>> 





További bejegyzések


Épülnek az Xdot házak!

Épülnek az Xdot házak!

A tervek papírra vetése után jön csak az igazán izgalmas fejezet az Xdot házak történetében, amikor az építkezés viharos lendületet vesz. A gépek ütemes zakatolása, az építőanyagok rakodásának moraja, a kőművesek nyüzsgése mind-mind azt üzenik, hogy a jövő otthonai épülnek. Nagy büszkeség és boldogság számunkra, amikor azt látjuk, hogy az általunk tervezett falak emelkedni kezdenek és az álmok formát öltenek. Cikkünkben most egy kis betekintést engedünk építkezés alatt álló, és már elkészült projektjeinkbe.

„Úgy hallottuk, hogy akár egy évet is várni kell a tervekre" – de mennyi idővel kell számolni valójában?

„Úgy hallottuk, hogy akár egy évet is várni kell a tervekre" – de mennyi idővel kell számolni valójában?

Amint a telekvásárlással kapcsolatos ügyintézés a végéhez ér, mindenki arra vágyik, hogy minél hamarabb a kezében tarthassa álmai otthonának a kulcsát. Érthető a türelmetlenség, hiszen senki sem egy üres telekben szeretne gyönyörködni. Egy épület megtervezése, majd pedig kivitelezése azonban nem megy csettintésszerűen, bizonyos átfutási idővel számolni kell.

Az építészeti tervezés és a környezettudatosság: hogyan lehet környezetbarát épületeket tervezni?

Az építészeti tervezés és a környezettudatosság: hogyan lehet környezetbarát épületeket tervezni?

Az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb figyelmet kapott a környezettudatosság, és persze ebből a folyamatból az építészet sem maradhatott ki. A környezetbarát épületek tervezése nemcsak a bolygónk jövője szempontjából fontos, de anyagilag is megtérülő lehet.