Épülnek az Xdot házak!

2024. 01. 24.

A tervek papírra vetése után jön csak az igazán izgalmas fejezet az Xdot házak történetében, amikor az építkezés viharos lendületet vesz. A gépek ütemes zakatolása, az építőanyagok rakodásának moraja, a kőművesek nyüzsgése mind-mind azt üzenik, hogy a jövő otthonai épülnek. Nagy büszkeség és boldogság számunkra, amikor azt látjuk, hogy az általunk tervezett falak emelkedni kezdenek és az álmok formát öltenek. Cikkünkben most egy kis betekintést engedünk építkezés alatt álló, és már elkészült projektjeinkbe.

Készen állsz felfedezni, hogyan épülnek az Xdot házak? És kíváncsi vagy, hogy a kész épületek mennyire hasonlítanak a tervekhez? Less be velünk a kulisszák mögé!

1. A diósdi álomotthon elkészült!

Egészen elképesztő érzés, amikor a tervek a papírról életre kelnek. A diósdi projektünk a megálmodott csodát hozta létre a valóságban is. 

Terv:


Valóság:

A tervezőasztalon született elképzelések és az elkészült épület közötti különbségek szinte észrevehetetlenek, hiszen minden a legapróbb részletekig megvalósult. 

2. A budaörsi családi ház is lekerült a tervezőasztalról!

A budaörsi ház tervezésekor a kényelem, a funkcionalitás és a modern dizájn egyedi kombinációja az, amit célul kitűztünk. 

A tervezőasztalról lekerült épület a valóságban még szebb, mint azt eredetileg elképzeltük.

Terv:


Valóság:

3. Budapesti társasházunk építés alatt!

Szeretnénk az építkezés alatt álló projektjeinkbe is egy kis betekintést engedni.

Budapest egyik legszebb környékén épül ez a modern és stílusos társasház. A projekt tervezésekor a városi életstílus kényelmét és a modern dizájn esztétikáját helyeztük előtérbe. A magas színvonalú anyagok és az innovatív építészeti megoldások garantálják majd azoknak az új otthonoknak a kialakítását, amelyek a városi élet iránt érdeklődők számára tökéletes választást nyújthatnak.

Terv:


Valóság:
 

Az építkezés szépen halad. Izgatottan várjuk a munkálatok befejezését. 

4. Az ajkai luxusházat már a lakói élvezhetik! 

Ez a luxus családi ház 350 négyzetméternyi tiszta szabadság! A hatalmas üvegfelületek segítségével a tér korlátlanná vált, a természet közelsége pedig már a nappaliból érezhető! Az ingatlan szinte együtt lélegzik a csendes, nyugodt ajkai környezettel, tökéletesen harmonikus, szellős, mégis diszkrét életteret biztosítva lakóinak. Az épület külső színeiben eltér a tervektől, de ez mit sem csökkent értékéből.

Terv: 

Valóság: 



5. Közel az átalakítás vége budapesti családi házunknál!

Az egyik legizgalmasabb pillanat, amikor az építkezés utolsó fázisához ér. Budapesti családi házunk modern dizájnja és tágas belső terei hamarosan megnyílnak lakói előtt. A nagy nyílászárók teremtette térérzet és a modern elemek tökéletes harmóniája rendkívül egyedivé teszi ezt az otthont. Nézzük, hogyan áll az építkezés!

Terv: 


Valóság:


Reméljük, hogy cikkünk inspiráló és érdekes volt számodra. Ha további információkat szeretnél kapni az Xdot projektekről, vagy érdeklődnél szolgáltatásaink iránt, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Csapatunk bármilyen kérdéskörben, szívesen áll rendelkezésre!





További bejegyzések


Energiatakarékos otthon – ma ilyen házat éri meg terveztetni!

Energiatakarékos otthon – ma ilyen házat éri meg terveztetni!

A környezettudatos, energiatakarékos építmények iránti igény évek óta egyre csak nagyobb. Ezt a tendenciát a rezsiváltozás, illetve az energiaárak egekbe emelkedése most még inkább felgyorsította. Nem csoda, hiszen a megfelelően kialakított, energiatakarékos ház komfortos, takarékosan üzemeltethető és károsanyag-kibocsátása is alacsony – vagyis három legyet lehet vele ütni egycsapásra.

Sokat spórolhatsz a kivitelezésen, ha időben keresel építésztervezőt

Sokat spórolhatsz a kivitelezésen, ha időben keresel építésztervezőt

Sokan azt hiszik, hogy bőven ráérnek építészt választani, ha már vásároltak telket vagy ingatlant. Ez így is van, de csak azok esetében, akik átfogó ismerettel rendelkeznek az övezeti besorolással, a beépíthetőséggel, illetve még számos egyéb szabályozással kapcsolatban. Amennyiben a vásárlás során ezeket a tényezőket nem veszed figyelembe, előfordulhat, hogy a megálmodott épület nem, vagy csak jelentős többletköltségek árán valósítható meg.

Öregedő otthonok modernizálása – lehetőségek és kockázatok

Öregedő otthonok modernizálása – lehetőségek és kockázatok

Az otthonunk az életünk egyik legfontosabb és legértékesebb része. Az évek során azonban, ahogy minden, az épületek is elhasználódnak és megöregszenek. Felújításra van szükség, ami nemcsak a megjelenés és a funkcionalitás javítását jelenti, hanem lehetőséget kínál a korszerűsítésre és az energiahatékonyság növelésére is. A modernizáció ugyanakkor kockázatokat is rejt magában, ezért elengedhetetlen, hogy ezeket a kihívásokat szakértők segítségével kezeljük.